Konditori 100

Anslagstavla

Konditori 100 entré

Anslagstavlan sitter här till vänster om dörren. Här får gästerna sätta upp anslag om vad som helst, i stort sett. Dock använder jag normala etiska regler. Och jag förbehåller mig rätten att flytta och ta bort anslag.Livsstilsboende

Vill du bo i ett nybyggt 'livsstils-område' - där alla har enhetlig livsstil och smak, varav några av er blivande grannar bedriver enklare affärsverksamhet i området!?

Villorna kommer att ha enhetligt utseende, men boende kan välja ur ett sortiment detaljer som ger villorna en individuell smakblandning.

Inom området etableras (förutom livsmedelsbutik och annan normal service), även butiker, serveringar, krukmakerier och liknande med anknytning till områdets smak-tema. Naturligtvis flera lokaler för träffar, fester, kurser och annat trevligt. Växthus givetvis, men även TEnnisbanor och annat för hälsosamma uTEaktiviteter.

Vill du vara med bland de boende på Earl Grey Street, English Breakfast Beach, Tropical Fruit Square, eller på någon av de andra TEvliga adresserna!?

Intresseanmälan formulerar du fritt, och postar till oss i valfri tepåse. Du behöver inte bry dig om vare sig porto eller adress, det ordnar vi. Efter enkel genomgång av intresseanmälningarna (då vi bara undersöker fakta, kontaktar referenspersoner och liknande) kontaktar vi de utvalda blivande grannarna.

Våra enda krav är att de boende är skötsamma, har trevligt sätt och utseende, har god ekonomi, och tycker mycket om te. Doft av kaffe är förbjudet inom området.ERVDT (uttalas ärvt)

Hur skulle du som bor ensam känna dig om du vaknade, och...
... sovrumsdörren var stängd, trots att du alltid har den öppen?
... sovrumsdörren också var låst?
... telefonen ringde, men innan du nådde den svarade någon i rummet bredvid?
... och den som svarade använde ditt namn?
... och lät som dig?

Enkla Rysningar Vid Dina Tåspetsar! Det ger vi med glädje Dig, eller någon annan du önskar ska få det!

För katalog och beställningsinformation, bara blinka till oss och du har det nästa morgon - vid dina tåspetsar.

Blinka (med en vanlig ficklampa eller starkare) mot Mars eller våra filialer på månen, Venus eller Pluto. Använd ditt personnummer och din landskod.Bingo-cd

Den idealiska presenten för den som tillbringar fritiden vid sin persondator, men som vill känna den sociala kontakten man upplever i bingohallar!

Bingo-cd levereras med 100 spelplaner, och vi garanterar vinst på minst 10 av dem! Tar de slut kan fler beställas.

Bland finesserna på cd:n kan nämnas val mellan 8 olika uppropare och ljud från 12 olika bingohallar. Ljudet är naturligtvis synkroniserat till spelets gång, inklusive besvikna mumlanden och utrop då någon får bingo. Tillsammans med cd:n levereras 10 billigare vinster, men varje spelare kan garantera sig bättre vinster genom att själv köpa dessa från valfri leverantör. Följ gärna de medföljande spelreglerna, till exempel: Köp en presentask choklad men öppna den inte förrän du vunnit på din Bingo-cd med mindre är 20 drag.

Beställ nu genast direkt denna vinnare: Bingo-cd, K1004. Endast via Konditori 100!

Beställer du redan inom noll dagar får du dessutom Spelplaner 2 och Spelplaner 3 på köpet, utan extra kostnad!Cyklar säljes

Direkt från fabrik säljes moderna cyklar med backeupp-funktion.

Cykel, sadel lågt.
Ramen fungerar som en hydraulisk cylinder. Då du närmar dig en uppförsbacke ställer du lätt om ett reglage, och olja pumpas in i ramröret som sadeln är placerad på. Oljan pressar upp sadeln, maximalt 16 centimeter. Då uppförsbacken börjar ställer du om reglaget så att sadeln med din tyngd pressas ned, och oljan strömmar genom vevhuset och underlättar trampandet.

Cykel, sadel högt.
Cykeln är för övrigt utrustad med normala funktioner, och finns i valfri nyans. Leverans sker efter beställning som kommit tillverkaren tillhanda inom kort. Adress kan tyvärr inte meddelas här, då mängden beställningar via Internet förväntas överskrida tillverkningskapaciteten. Faktura bifogas levererade cyklar.Anlita Försenade Bud

Skulle offerten varit skickad igår? Skulle leveransen ha skickats i morse?

Anlita oss i Försenade Bud, så löser vi dina problem!

Försenade Bud tar på sig förseningen. Vi har garanterat effektiva metoder för att i efterhand ge relevant-liknande förklaringar till varför just ditt gods blev försenat i vår hantering - utan att vare sig du eller vi får någon nackdel av det.

Och våra avgifter är klart konkurrenskraftiga.

Skicka varor och dokument direkt till denna adressen: Försenade Bud, K1003. Vi kontaktar er så snart vi fått varorna/dokumenten.Jobb som dansös sökes

Genbehandlad balettdansös önskar arbete. Gärna roll i "Den döende svanen" eller i "Eldfågeln", men allt är av intresse.

Specialiteter: pirouette stående på tå eller i luften, samt höga och långa hopp - utvecklade ur grand jeté och cabriole.

Kontaktadress: Svansjön K1001.Finansiär sökes

Hej. Jag söker finansiär, en eller flera, för tillverkning av modernt elektroniskt paraply.

Paraplyet har inbyggd regnmätare. Det är också vändbart, för att samla regnvatten via skaftet ned i handtaget som är ett löstagbart glas. Dessutom sensorer som mäter vindriktning och nedslagshastighet. En liten bildskärm i ögonhöjd anger lämplig lutning på paraplyet för att det ska ge maximalt skydd.

"Paraply UFO" (UFO = Ultra Flat Outside) är tillverkat av ett ultraslätt material, där varje mikroskopisk vätskedroppe rinner av direkt. Det innebär att paraplyet också kan användas som tratt för att mäta valfria vätskor.

Som extra tillbehör kan en videokamera monteras vid toppen av paraplyet, och användas tillsammans med bildskärmen för att navigera lättare i paraplybärande folkmängder och regnvattenstänk från biltrafiken. Via standarduttag kan videokameran anslutas till t ex videobandspelare - eller till bärbar dator eventuellt försedd med navigeringsprogram som hjälper dig hitta rätt.

Kontaktadress: Regniga natt K1002.

Till sidans topp
Konditori 100 entré

15 augusti 1999
Text och bilder: Arne Granfoss ©
Produktion: AG Informices.se/aginformice/" TARGET="_blank">AG Informice